Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ...ΩΡΑΙΑ!

 Κέντρο Πάτρας. Περπατάς αμέριμνος Σάββατο βράδυ γιατί και όρεξη δεν έχεις να στριμωχτείς και να "τσιγαριστείς" σε κάποιο καφέ - ναι, ναι απ΄τον ....απαγορευμένο, κατά τ' άλλα, καπνό των φανατικών καπνιστών- αλλά και πολλά λεφτά δεν έχεις πια για τακτικές εξόδους. Οπότε, μία είναι η λύση : περπατάς!

Αγαπημένη συνήθεια που σε βοηθά ν΄ αλλάξεις παραστάσεις με τον πιο οικονομικό τρόπο. Όταν συνοδεύεται δε από μικρές εκπλήξεις που σου φτιάχνουν το κέφι, τα πράγματα εξελίσσονται απροσδόκητα καλά.
Και θα εξηγήσω τι εννοώ: 
Ακριβώς τη στιγμή που σκέφτεσαι ότι πρέπει να πας σπίτι γιατί κουράστηκες πια να περπατάς στη ήδη γνωστά μέρη και να βλέπεις εκείνο το ωραίο φόρεμα μόνο απ΄τη βιτρίνα (κάπου ενδιάμεσα σου περνάει κι απ ΄ το μυαλό το πρόγραμμα της επόμενης και πονοκεφαλιάζεις ακόμα περισσότερο), ξεχωρίζεις μέσα στη βοή του κόσμου μια γλυκιά μελωδία που σε προκαλεί να την ακολουθήσεις. 
Στρίβεις στο επόμενο στενό και εκπλήσσεσαι!



 Ένα γκρουπάκι νέων παίζει όχι απλά υπέροχα, αλλά και τη μουσική που προτιμάς!!Για πότε πέρασε μία ολόκληρη ώρα παρακολουθώντας στα όρθια αυτή τη...συναυλία, ούτε που το κατάλαβες!! Εκτός από σένα, βέβαια, υπήρχαν κι άλλοι σταθεροί θαυμαστές που δεν το κούνησαν "ρούπι" εκτιμώντας αυτή την προσπάθεια των ταλαντούχων παιδιών..

Τελικά, στην κρίση ευδοκιμούν εναλλακτικές μορφές διασκέδασης και μάλιστα αξιόλογες! Σου υπενθυμίζουν δε, πως στα απλά και καθημερινά κρύβονται οι χαρές. Δε χρειάζονται ούτε πολλά χρήματα ούτε κάτι περίπλοκο. Μόνο καλή διάθεση...



                                                   Μπράβο στα παιδιά!!




1 σχόλιο:

Όχι προσβλητικό περιεχόμενο